Onyx Show Collection

‘Etelä-Pohjanmaan alueen uusi viihde- ja showmaailman jalokivi’

'Tarinasta taidetta'

Mikä on ONYX Show Collection?

Kaipaatko juhlaasi musiikkia? Sinulla on mahdollisuus tilata upea ja yleisön vangitseva tanssiva sekä laulava duo Onyx omaan tilaisuuteesi!

ONYX Show Collection on viihde- ja showmaailman uusi jalokivi Etelä-Pohjanmaalta, joka tekee suomalaisten tarinoista taidetta taidolla ja tunteella. Tiimi ideoi, säveltää, sanoittaa, koreografioi ja esittää kaikki teoksensa itse, teoskohtaisesti vaihtuvilla kokoonpanoilla.

Artisti-lauluntekijä Sonia Icaros laulaa tiensä ihmisten sydämiin ja koskettaa läsnälollaan ja tulkinnallaan. Hänen kauniit kappaleensa herää myös tanssin kautta eloon. Duon tanssiva puolikas Aisha tarinallistaa kehonsa kautta Sonian koskettavien kappaleiden sanat jokaiselle katsojalle myös näkyväksi.

Olipa elämäsi tärkeä juhla tai tilaisuus millainen tahansa, tiimimme räätälöi tunnelmaan sopivan esityksen joko valmiiksi valittavista teoksista tai Teidän tarinanne pohjalta.

ONYXin ohjelmistosta löytyy arvokkaita, herkkiä ja koskettavia, kuin myös tunnelmaltaan kevyempiä performansseja. Läsnäoleva ja monenlaisiin tunnemaailmoihin eläytyvä tiimimme myötäelää tilaisuuttanne ammattitaidolla ja herkkyydellä.

 

Yhteistyössä

24959097_2069054186647288_63855153141843

"Toimimme yhteistyössä erilaisten tanssinopetus- ja esiintymisproduktioiden sekä osallistavan taiteen parissa. Lisäksi Luovuuden Lakeuden ja Glow Dancen alla toimii yhdessä organisoitu ohjelmapalvelukollektiivi Onyx, joka tekee myös tilaustaidetta yhdistellen omia musiikki- ja tanssiteoksia."