Aisha Korpela

Glow Dancen perustaja Aisha Korpela on kasvatus- ja hoitoalan ammattilainen, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja sekä tanssinopettaja. Esittävän taiteen koulu Glow Dance on KehoSi Tunne Oy:n, Aishan toisen yrityksen  tytäryhtiö. Tällä hetkellä Aisha opiskelee yrittäjyyden ohella myös tanssi-liiketerapeutiksi Jyväskylän Eino Roiha Instituutissa.​ Hänellä on pitkä ura hyvin moninaisessa kasvatustyössä, niin varhaiskasvatuksessa, vaativassa lastensuojelutyössä kuin myös pedagogisessa työssä lasten kanssa. Erityisesti juuri lasten parissa hän on tehnyt tanssinopetustyötä menestyksekkäästi jo yli 10 vuotta.

Tanssin Aisha on aloittanut 8 vuotiaana baletin parissa jonka jälkeen nuorena mukaan tulivat nyky- ja jazztanssi. Nuorena aikuisena Aisha löysi tiensä niin soololattareiden kuin kilpatanssin maailmaan. Latinalaistanssit veivät hänen sydämensä ja siitä asti hän onkin keskittynyt latinalaistansseihin. Viimeisimmät vuodet Aisha kilpaili soololattareiden parissa. Parhaimpana saavutuksenaan Latino Show SM-kisoista SM-hopea pienryhmän kanssa vuonna 2015 sekä vuonna 2017 Latino Show SM-kisoissa hän tanssi duo parinsa kanssa sijalle 4. Aisha on opettanut tanssia 12 vuotta. Seinäjoella Tanssikoulu Wimmassa 8 vuotta sekä Seinäjoen Baletti- ja tanssiopistossa sen viimeiset vuodet. Tanssitaustansa lisäksi Aisha on kouluttautunut vuodesta 2015 saakka aktiivisesti pariakrobatian parissa. 

Aishalla on myös menestyksekäs historia sosiokulttuurisessa työssä. Tällä hetkellä hän kouluttaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia sekä opiskelijoita kulttuurisen hyvinvoinnin kentällä. Aishalle on tärkeää saada yhdistää taidetta ja kulttuuria hyvinvointikontekstiin.

KehoSi Tunne Oy:n sekä Kultturikollektiivi Sillan yhdessä tuottama taideterapeuttinen teatteriprojekti Kehon Tarina toteutui vuonna 2019. Projekti sai alkunsa Aishan nimenomaiseta toiveesta pystyä yhdistämään tanssi-liiketerapia, teatteri ja tanssi yhteen. Projekti sai Taiteen edistämiskeskukselta apurahan, jonka turvin Kehon Tarina toteutettiin. Kehon Tarina sai ensi-iltansa 22.11.2019 jonka jälkeen marraskuussa 2019 oli vielä kolme menestyksekästä esitystä.

Glow Dancen toiminnassa kuvastuu vahvasti perustajaansa ideologia, ajatusmaailma ja koko olemus. Se on persoonallinen, innostava, raikas, tyylikäs ja monipuolinen. Aishan ideologian taustalla on ajatus kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, jonka keskeisiä elementtejä ovat tanssillisuus ja mielen tasapaino.  Hänelle tanssi on elinvoima, joka auttaa ihmistä luomaan yhteyttä itseen sekä ympäröivään maailmaan. Tärkeänä Aisha pitää ymmärrystä keho-mieli-yhteydestä. Opettajana hän on tarkka ja vaativa, mutta kannustava, sillä hän on tunnilla oppilaitaan varten. Aisha pitää kannustavaa ja rohkaisevaa ilmapiiriä sekä palautteen antamista oppimisen edellytyksenä.  Aishan jämäkän ja intensiivisen opetustyylin lisäksi hänen tunneillaan on tanssiniloa ja huumoria. Erittäin tärkeänä hän pitää opettajan ja oppilaan välistä turvallista, lämmintä ja hyväksyvää vuorovaikutussuhdetta. 

"Tanssi on ollut aina suuri intohimoni! Tanssi on kuulunut elämääni pienestä tytöstä lähtien. Se on vahvasti osa historiaani ja identiteettiäni. Olen aina nauttinut tanssimisesta koko sydämelläni sekä tanssin tuomista iloista, haasteista ja elämyksistä. Haluan myös jakaa ihmisille näitä asioita niin tanssijana kuin tanssinopettajanakin.

Koen, että tanssi on vahva itseilmaisun keino, joka rakentuu kehon sekä mielen yhteistyöstä. Uskon, että tanssilla on kokonaisvaltainen vaikutus hyvinvointiin niin kehon kuin mielenkin terveyden kautta. Toivon, että voimme jakaa tanssillisia elämyksiä ja voimaannuttavia kokemuksia ympärillemme mahdollisimman monella tavalla.  

 

Tanssissa minulle tärkeintä on tunteiden välittäminen liikkeen avulla. Ymmärrys keho-mieli yhteydestä, siitä miten kokonaisvaltainen vaikutus tanssilla on hyvinvointiin, on oman tanssifilosofiani perusta. Näiden monien eri elementtien harmonia tuo tanssiin tavoitteita ja täyttymyksiä!"

Aisha

Virpi Aho

Virpi Aho on erittäin laaja-alaisesti tanssin- ja teatterin alalla työskennellyt tanssinopettaja/koreografi. Hän rakastaa tanssia, näyttelemistä ja laulamista ja kaikkien näiden taiteenalojen kombinaatio on hänen suurin intohimonsa. Tämän pitkänlinjan tanssinopettajan sydäntä lähimpänä opetuslajeistaan on: Lyrical, Musical- ja  Broadway, Showjazz, Heels/Bodylanguage sekä Aerial-Dance.

Virpi on aloittanut tanssin jo pienenä tyttönä klassisella baletilla Vaasassa jossa hän suoritti taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän. Nykytanssi ja teatterimaailma kuitenkin johdatti nuoren neidon mukanaan maailmaan, josta ei ollut enää paluuta.

Virpi on Vaasassa asuessaan työskennellyt Vaasan kaupunginteatterissa, lukuisissa itsenäisten ryhmien teoksissa näyttelijänä ja tanssijana, lyhytelokuvissa. Tampereella hänen kiinnepaikkansa oli Tanssistudio Hip Hop House, jossa hän työskenteli tanssinopettajana vakituisesti 12 vuoden ajan, päälajeinaan contemporary jazz, teatteritanssi, showdance. Hän on toiminut myös koreografina SM-kilpailuissa sooloille ja duoille, Arktisissa askeleissa ja Pyörrekilpailussa. Suurimmat vaikuttajat hänen lyyriseen tyyliinsä ovat maailmalla mainetta niittäneet Sonya Tayeh, Joaquin Escamilla ja Ryan Heffington joiden tunneilla hän opiskeli Los Angelesissa.

Showryhmä HGD kanssa hän on viihdyttänyt yleisöä ympäri Suomea, ulkomailla, televisiossa ja muotinäytöksissä sekä omissa teoksissa. Virpi on työskennellyt Tampereen Komediateatterissa tanssinopettajana sekä Tanssiteatteri MD:n tanssijana. Seinäjoella Virpi on työskennellyt useissa eri konteksteissa tanssinopettajana/koreografina;

 

- Koreografina musiikkiteatteri Salamassa ja lauluyhtye Vocalissa.
- Koreografina Provinssimusikaalissa -Rakkaudesta rokkiin.
- Näytellyt Kissa kuumalla katolla -näytelmässä Maggien roolin.
- Näytellyt Kulttuurikollektiivi Sillan teoksessa Muistojen vangit.
- Näytellyt ja tehnyt koreografiat Teatteritehtaan Mental Smack -Rocknäytelmään.

Virpi on yksi Teatteritehdas Kollektiivin perustajajäsenistä.

 


”Tanssi on aina ollut minulle valtava ja elintärkeä voimavara elämässäni. Päiväkirja, johon purkaa elon riemut ja onnellisuuden tunteet, surun, epävarmuuden ja melankolian hetkiset.
Opettajana rakastan eritoten niitä hetkiä kun oppilaideni kanssa luomme yhdessä syvän, merkityksellisen ja luottamuksellisen ilmapiirin, jossa jokaisella on vapaus hengittää tanssia juuri sellaisena kuin on.
Sielukkaasti, ilolla ja itseään kunnioittaen.”

 

Virpi
 

Inka Koskenkorva

Inka on 20 vuotias akrobatiavoimistelija Ilmajoelta. Tämä lahjakas Eira Nevanpään Taideliikuntakoulun kasvatti on harrastanut lajia tavoitteellisesti jo 15 vuotta. Inka on kokenut esiintyjä ja kilpaillut paljon. SM -sijoituksia hänellä on kertynytvuosien mittaan, mm. kaksi suomenmestaruutta sekä yksi SM -hopea. Laji vei Inkan usein myös ulkoimaille kilpailemaan, aina EM -kisoihin saakka. Lahjakas nuori nainen rakastaa akrobatiavoimistelua suurella sydämellä ja haluaa päästä jakamaan muillekkin osan siitä voimistelun kipinästä, joka myös häneen on pienenä tarttunut!

 

"Akrobatia on laji, jossa käytetään omaa kehoa hyvin monipuolisella tavalla muodostaen näyttäviä, ja usein vaativiakin liikkeitä yksin tai pienissä ryhmissä.  Osa lajin viehätystä on se, ettei siinä koskaan tule valmiiksi. Aina voi kehittyä, oppia uusia ja vaikeampia liikkeitä. Lisäksi laji on opettanut minulle pitkäjänteisyyttä ja rohkeutta kaikenlaiseen esiintymiseen ja itseni ilmaisemiseen. Olen aiemmin ohjannut akroa lapsille, mutta nyt omien ryhmien valmentaminen Glow Dancella on uusi haaste, johon innolla tartuin! Tahdon päästä jakamaan muillekin samaa iloa mitä itse koen akrobatia parissa.

Lämpimästi tervetuloa akrobatia tunneilleni, niin vasta-alkajat kuin jo pidemmälle edistyneet!"

Inka

Meidän opettajamme

Seuraa

  • Facebook - White Circle

​© 2018 by Glow Dance. Proudly created with Wix.com