Säännöt

SITOUTUMINEN

Oppilas ilmoittautuu koko lukuvuodeksi kerrallaan. Kaikilla syyskaudella mukana olleilla oppilailla säilyy automaattisesti paikka ryhmissä myös kevätkaudelle, joten uutta ilmoittautumista ei tarvitse tehdä. Jos oppilas ei halua jatkaa ryhmässä kevätkaudella, paikan perumisesta täytyy ilmoittaa heti syyskauden päättyessä, jos peruuttamista ei tehdä ajoissa on oppilas velvollinen maksamaan myös kevätlukukaudesta.

Ilmoittautuessaan oppilas sitoutuu maksamaan lukukausimaksut ja noudattamaan Esittävän taiteen koulu Glow Oy:n sääntöjä. Alle 18-vuotiaan ilmoittautumisen tekee huoltaja. 

PERUUTUSEHDOT

 

Ilmoittautumisen peruutus tai lopettaminen kesken lukuvuotta tulee aina ilmoittaa sähköpostilla aisha@glowdance.fi. Tunnin peruuttaminen on aina tehtävä kirjallisesti, suullinen maininta opettajalle ei riitä eikä tunneilta pois jättäytyminen. 

LOPETTAMINEN/ILMOITTAUTUMISEN PERUMINEN SYYSKAUDELLA

 

Yksi kokeilukerta kauden ensimmäisellä viikolla on uusille oppilaille ilmainen. Ensimmäisen tunnin jälkeen uudet oppilaat (ennen 2. tunnin alkua) voi vielä peruuttaa ilmoittautumisen maksutta. Lopetusilmoitus kahden tai useamman opetusviikon jälkeen: maksetaan ilmoitukseen mennessä olleiden tuntien määrä kertamaksun mukaan riippumatta siitä onko tunneilla käyty vai ei. Lopetusilmoitus laskun eräpäivän jälkeen: lasku tulee maksaa kokonaisuudessaan. Kaikilla syyskaudella mukana olleilla oppilailla säilyy automaattisesti paikka ryhmissä myös kevätkaudella, joten uutta ilmoittautumista ei tarvitse tehdä.

Jos oppilas ei halua jatkaa ryhmässä kevätkaudella, paikan perumisesta täytyy ilmoittaa heti syyskauden päättyessä, jos peruuttamista ei tehdä ajoissa on oppilas velvollinen maksamaan myös kevätlukukaudesta.

 

LOPETTAMINEN/ILMOITTAUTUMISEN PERUMINEN KEVÄTKAUDELLA

Syyslukukaudelta säilyy paikka automaattisesti kevätlukukaudelle. Syksyn oppilaat voivat peruuttaa kevätlukukaudelle osallistumisen maksutta ennen kevätlukukauden alkua. Mikäli syksyn oppilaat peruvat paikkansa vasta kun kevätlukukausi on jo alkanut, niin tällöin maksettavaksi tulee kertamaksut jo olleiden tuntien mukaan (riippumatta siitä onko tunneilla käyty vai ei) sekä toimistomaksu 15 € mikäli lasku kaudesta on jo ehtinyt lähteä. Lopetusilmoitus laskun eräpäivän jälkeen: lasku tulee maksaa kokonaisuudessaan.

 

Uusille oppilaille ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen. Ensimmäisen tunnin jälkeen uudet oppilaat (ennen 2. tunnin alkua) voi vielä peruuttaa ilmoittautumisen maksutta. Lopetusilmoitus kevätkauden 2. tunnin jälkeen: maksetaan ilmoitukseen mennessä olleiden tuntien määrä kertamaksun mukaan (riippumatta siitä onko tunneilla käyty vai ei) sekä toimistomaksu 15 € mikäli lasku kaudesta on jo ehtinyt lähteä. Lopetusilmoitus laskun eräpäivän jälkeen: lasku tulee maksaa kokonaisuudessaan.

Mukaan voit tulla myös kesken kauden. Tällöin maksu määräytyy kertamaksujen mukaan.

Kesken kauden mukaan ilmoittautuneilla on samat peruutusehdot, perumisaika lasketaan ilmoittautumispäivästä alkaen. Osallistumisen peruuttamisen johdosta, uusi lasku laaditaan toimistotyönä jonka summa määräytyy käytyjen tanssituntien ja toimistomaksun perusteella. 

 

Peruuttamattomasta syys-tai kevätlukukauden oppilaspaikasta/ilmoittautumisesta peritään koko LUKUKAUSIMAKSU. Maksettuja kurssi- tai kausimaksuja ei palauteta. 

 

TUNTIMUUTOKSET

 

Voit vaihtaa tuntia kesken lukukauden, jos haluamallasi tunnilla on vapaita oppilaspaikkoja. Ilmoita tuntien muutokset aina heti sähköpostilla aisha@glowdance.fi. Suullinen maininta opettajalle ei riitä. Ylemmälle tasolle voi siirtyä vain opettajan suosituksesta.

 
 
TIEDOTUS JA ASIAKASTIEDOT

Tiedotus tapahtuu sähköisesti, sähköpostilla. Kiireelliset tiedotteet lähetetään tekstiviestillä. Asiakkaan on huolehdittava, että asiakastiedot ovat ajan tasalla. Mikäli annetut osoite- tai puhelinnumerotiedot ovat väärät, Glow ei vastaa puutteellisesta tiedonkulusta aiheutuvista menetyksistä. Glow ei myöskään vastaa vastaanottajan sähköisistä rajoituksista, joista johtuen viestit eivät saavu perille.

Asiakkaan on tiedotettava yhteystietojensa muutoksesta viipymättä asiakaspalveluun sekä pitää omat tietonsa ajan tasalla myClub -palvelussa.

 
VASTUU MAKSUISTA

Mikäli palveluiden käytöstä sovittua maksua ei ole suoritettu siten kuin maksuehdot edellyttävät, asiakkaan oikeus Glow'n palveluiden käyttämiseen lakkautetaan tai rajataan, kunnes maksu suoritetaan. Laskun vastaanottaja on sähköpostilaskujen osalta vastuussa laskujen saamisesta sekä huomautuskuluista, mikäli lasku on päätynyt laskun vastaanottajalla esimerkiksi roskapostiin tai ei läpäise sähköpostin suodattimia. Kun kauden laskutus lähtee, siitä tulee ilmoitus sähköpostiin. Mikäli oppilas ei ole saanut laskua, niin on sitä välittömästi itse pyydettävä. Laskutus tapahtuu myClub -palvelun kautta. Mikäli laskua pitää muokata, niin siihen lisätään 15 euron toimistomaksu, sillä muokattu lasku tehdään aina toimistotyönä. Asiakas ei saa omatoimisesti muuttaa valmiilla laskulla esitettyä summaa. Mikäli jokin muu taho maksaa kurssimaksusi, pitää laskun maksaja sekä yhteystiedot mainita jo ilmoittautumisvaiheessa. 


 

LIIKUNTA- JA VIRIKESETELIT

Meille käy maksuvälineinä myös Smartum, Eazybreak, Endenred, e-passi ja tyky. Liikunta- ja virikesetelit ovat henkilökohtaisia. Niillä ei voi maksaa esim. perheenjäsenten tanssitunteja. Ilmoita sähköpostitse, jos haluat käyttää näitä maksuvälineenä.


 

KORVAUSMAHDOLLISUUS

 

Oppilas voi käydä korvaamassa tilapäisiä poissaolojaan osallistumalla toiselle vastaavantasoiselle tai alemman tason tunnille ilman erillistä ilmoittautumista. Tunnin on oltava saman pituinen tai lyhyempi. Korvauksia ei voi tehdä etukäteen. Korvaamassa voi käydä kuluvan kauden aikana. Korvauksesta ilmoitetaan kyseisen tunnin ohjaajalle tunnin alkaessa. Näin opettaja tietää merkitä läsnäolon oppilaan oikeaan ryhmään. Tunteja ei voi mennä korvaamaan ryhmiin jotka ovat täynnä.


 

POISSAOLOT

 

Glow ei ole velvollinen korvaamaan rahallisesti tunteja, jotka ovat asiakkaasta johtuvasta syystä jääneet käyttämättä, esim. sairastuminen, matka ym. Pitkäaikaisissa sairaustapauksissa tai loukkaantumisissa Glow korvaa lääkärintodistusta vastaan neljän viikon karenssin jälkeen jo maksetut tanssitunnit lääkärintodistuksen mukaan. Sairastapauksia, jotka ovat neljä viikkoa tai alle ei korvata. Pitkästä sairaslomasta on ilmoitettava viipymättä sähköpostilla aisha@glowdance.fi. Takautuvasti tanssitunteja ei korvata. 

 

TUNNIN PERUUNTUMINEN

 

Esittävän taiteen koulu Glow voi perua tunnin yhden kerran per ryhmä lukukaudessa ilman korvausvelvoitetta ns. force majeur -tilanteessa, esimerkiksi opettajan äkillisessä sairastapauksessa. Peruutuksista ilmoitamme sähköpostilla tai tekstiviestillä.


 

OPETTAJAN PITKÄAIKAINEN POISSAOLO

 

Mikäli opettaja on pidemmällä sairaslomalla, koululla on oikeus vaihtaa opettajaa/sijaista kesken kauden. Kausimaksua ei palauteta, vaikka opettaja vaihtuu kauden aikana.

                                                     

YLEISTÄ

 

Esittävän taiteen koulu Glow pidättää oikeuden tilapäisiin ja pysyviin opettaja- ja tuntimuutoksiin. Opettajan vastuu oppilaasta kattaa ainoastaan tanssitunnin. Tunnit alkavat ja päättyvät lukujärjestyksessä mainittuina aikoina. Tule/tuo lapsesi ajoissa tunnille. Koulun ovet ovat auki 15min ennen ensimmäisen tunnin alkua. Koululla on oikeus keskeyttää oppilaan tunnit, mikäli hän häiritsee muiden oppilaiden työskentelyä jatkuvasti. Pienten lasten (alle 4v) tuntien ajan vanhemmat velvoitetaan olemaan käytettävissä salin ulkopuolella tunnin aikana (tai valtuuttaa toinen vanhempi avuksi, mikäli vanhempi joutuu itse poistumaan paikalta tunnin aikana).

 

Glow ei vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista. Ota aina kaikki arvotavarasi ja reppusi mukaan salin puolelle. Tanssisalissa ei saa liikkua ulkokengillä eikä tummapohjaisilla sisäliikuntakengillä. Ulkokengät tulee jättää aulassa olevaan hyllykköön. Tanssisalissa ei syödä eväitä eikä purukumia. Puhelimet pidetään tunnin ajan äänettömällä.

Jos oppilas vaurioittaa koulun kiinteistöä tai irtaimistoa, hän on velvollinen korvaamaan vahingon täysimääräisesti. Oppilas voi käyttää hyödykseen Glow  tunneilla laadittuja koreografioita ja esityksiä vain koreografin suostumuksella.


 

ASIAKASKORTTI

 

Jokaisella kausimaksun maksaneella oppilaalla on henkilökohtainen asiakaskortti. 

Korttilla pystyt todentamaan asiakkuutesi eri yhteistyökumppaneillemme.

Asiakaskortin voit lunastaa halutessasi kun kausimaksu on kokonaan maksettu. Kortin voit lunastaa ennen oman tunnin alkua.

Jos kortti katoaa, uudesta asiakaskortista peritään 10 euron maksu.

 

SALIVARAUKSET

 

Salivuokraukset aina joko aisha@glowdance.fi tai 045-1185099 kautta. Salivaraukset maksetaan käteisellä paikan päällä. 

 

SALIVARAUSTEN PERUUTUSEHDOT

 • Oppilaat:
  –  Varauspäivänä klo 12.00 mennessä tehdyt peruutukset perutaan maksutta.
  –  Varauspäivänä klo 12.00 jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan salivuokra täysimääräisenä.

 • Muut:
  –   24h ennen salivarausta tehdyt peruutukset perutaan maksutta.
  –   Alle 24h tehdyistä peruutuksista veloitetaan salivuokra täysimääräisenä.

 

TUNNEILLA KUVAAMINEN

 

Glow Dancen opettajat voivat kuvata tanssitunneillaan. Koululla on oikeus käyttää videoita sekä valokuvia omissa markkinointikanavissaan. Vanhempien tulee ilmoittaa oppilaan myclub tiedoissa, jos he eivät anna suostumustaan lastensa kuvien käyttöön.  

VAKUUTUS

Glow ei vakuuta oppilaitaan, mahdollinen vapaa-ajanvakuutus oppilaiden tulee hankkia itse.

Seuraa

 • Facebook - White Circle

​© 2018 by Glow Dance. Proudly created with Wix.com