Glow Dance

Glow Dance on yhden ihmisen unelmasta ja intohimosta syntynyt viihde- ja kulttuuripalveluita tuottava yritys joka sittemmin on laajentanut toimintaansa esittävän taiteen kouluksi. Tarjoamme monipuolista esitystaiteen toimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

Tavoitteena on tarjota oppilaille monimuotoinen taideliikuntaharrastus, jossa he pääsevät kokemaan liikunnan ja tanssin iloa sekä onnistumisia hyväksyvässä ilmapiirissä.

Tämän lisäksi kauttamme saa myös kattavasti erilaisia viihde- ja ohjelmapalveluja, niin pieneen kuin isoonkin juhlaan ja tapahtumaan. Glow Dancen kaikki viihde- ja ohjelmapalvelut toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti, ja jokaisen projektin kokoonpano valitaan huolella erikseen.

'Haasta itsesi, kokeile uutta, löydä rohkeutesi?'

Tarjoamme onnistumisen elämyksiä taiteen ja liikunnan parissa, niin aloittevelille kuin jo pidemmällekkin ehtineille harrastajille. Meillä voit turvallisessa ja sallivassa ympäristössä  etsiä luovuuttasi, kehittää taitojasi ja löytää uutta. Esittävän taiteen eri osa-alueilla sinulla on mahdollisuus tutkia itseäsi ja etsiä omia ilmaisun tapojasi. Meille ovat tervetulleita kaikki tanssista, liikunnasta, musiikista ja luovasta toiminnasta kiinnostuneet. Jokainen saa oppia, ideoida ja luoda uutta.

Olemme eteläpohjalainen yritys ja työskentelemme pääsääntöisesti Seinäjoella, mutta palveluitamme on saatavilla myös lähikunnissa kuten Kurikka sekä Jalasjärvi.

Glow Dancen ideologian taustalla on ajatus kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, jonka keskeisiä elementtejä ovat tanssillisuus ja mielen tasapaino. Koemme, että tanssi on elinvoima ja itseilmaisun keino, joka rakentuu kehon sekä mielen yhteistyöstä ja auttaa ihmisiä luomaan yhteyttä itseensä sekä ympäröivään maailmaan. Uskomme, että tanssilla on kokonaisvaltainen vaikutus hyvinvointiin niin kehon kuin mielenkin terveyden kautta. Toivomme, että voimme jakaa tanssillisia elämyksiä ja voimaannuttavia kokemuksia ympärillemme mahdollisimman monella tavalla.  

"Tanssi on ollut aina suuri intohimoni! Tanssi on kuulunut elämääni pienestä tytöstä lähtien. Se on vahvasti osa historiaani ja identiteettiäni. Olen aina nauttinut täysillä tanssimisesta sekä sen tuomista iloista, haasteista ja elämyksistä. Haluan myös jakaa ihmisille näitä asioita niin tanssijana kuin tanssinopettajanakin.

 

Tanssi on minulle itseilmaisun keino, jossa tärkeintä on nauttiminen ja tunteiden välittäminen liikkeen avulla. Ymmärrys keho-mieli yhteydestä, siitä miten kokonaisvaltainen vaikutus tanssilla on hyvinvointiin, on oman tanssifilosofiani perusta. Näiden monien eri elementtien harmonia tuo tanssiin tavoitteita ja täyttymyksiä!"

Aisha